EST. 2022. NOVI SAD, RS

Priča o Casa de Todo

Oseti čari istinskog hedonizma

Konceptualno osmišljen kao kuća istinskog hedonizma, Casa de Todo svojim posetiocima nudi ne samo najfinije španske pršute, vrhunska vina i spirite, već pre svega osećaj mira, bezbrižnosti i intimne atmosfere. Ugostiteljska delatnost tiče se lounge bara „Lounge bar by Casa De Todo“ , u čijem domenu će biti služenje hladnog predjela, bezalkoholnih i alkoholnih pića.

Popijte pravu arabica kafu u našoj prodavnici, dok vam ljubazno osoblje reže omiljenu šunku ili pronađite utočište od svakodnevnog stresa i užurbanosti sa najbližim prijateljima uz odličan tompus i omiljeni viski u našem lounge baru. Trgovina u maloprodaji se ogleda u marketu, koji će u asortimanu imati uvozne prehrambene proizvode iz Italije, Španije i Slovenije, kao i autentične srpske proizvode."

Bezbrižnost i intimna atmosfera

u Casa de Todo

Naše aktivnosti

Poseta ambasadi Kraljevine Španije

Čast nam je bila da, na poziv ambasade Španije, organizujemo prezentaciju određenih proizvoda iz naše ponude, degustiramo ih i uživamo u divnoj atmosferi.

Uz sjajnu saradnju sa https://dumaevent.com/ uspeli smo da predstavnicima najprestižnijih beogradskih hotela i restorana kao i domaćinima iz Ambasade, ukažemo na kvalitet proizvoda naših saradnika iz Španije, dokažemo svoju profesionalnost i priredimo fantastično druženje.

Pored sjajnih utisaka sa protekle prezentacije Casa De Todo proizvoda iz Španije ostali smo dužni da izrazimo zahvalnost domaćinima ambasade Španije na pozivu i svim gostima na prisustvu.

Proizvođači premium proizvoda iz naše kuće svega koje smo prezentovali gostima u Ambasadi su Simon Martin sa dugogodišnjom tradicijom španskih šunki vrhunskog kvaliteta, spektakularni morski plodovi kuće Los Peperetes, maslinova ulja i fenomenalne maslinke Palacios Gutierrez, kao i nezaobilazni ovčiji sirevi kompanije Vega Sotuelamos.

Posebnu zahvalnost na uvek besprekornoj saradnji dugujemo https://dumaevent.com/ koji od naših proizvoda kreira magiju u vidu keteringa kojem je teško odoleti.

Drugi o nama

Kutak za hedoniste

Poznati portal Moj Novi Sad je nedavno objavio članak o našoj kući.
Upoznajte Casa de Todo iz prizme drugih, i saznajte zbog čega privlačimo pažnju naših sugrađana, zašto nas posećuju, i još bitnije, zbog čega nam se vraćaju.

PROČITAJTE ČLANAK

Poseta sajmu Gourmet 2023. u Madridu

Imali smo čast da, na poziv naših partnera, prisustvujemo izlaganju premium proizvoda hrane i pića u Madridu. Ugostili su nas na najvećem sajmu ovog tipa u Evropi "36 Salon Gourmets" i naj taj način nam prezentovali nove proizvode.

Rodila se ideja o proširenju Casa De Todo asortimana i radujemo se da Vas u narednom periodu upoznamo sa najnovijim i najaktuelnijim delikatesima u kojima će uživati i najveći gurmani sveta.

Klikom na "Prihvati" dajete saglasnost na skladištenje tkzv. "cookies" na Vašem uređaju u cilju poboljšanja navigacije sajtom, analize korišćenja sajta i poboljšanja naših marketinških aktivnosti. P Politiku privatnosti za više informacija.