EST. 2022. NOVI SAD, RS

Lounge Bar by Casa de Todo

"Zadovoljstvo je jedina stvar za koju treba živeti, ništa ne stari kao sreća." o.w.

Da li ste vi iskusili fantastične ukuse Španije u Casa De Todo Lounge Baru?

U našem Casa De Todo lounge baru možete uživati u fantastičnim španskim, francuskim, italijanskim, srpskim, portugalskim, slovenačkim i kalifornijskim, ali i vinima drugih država i prepustiti se osećaju lagodnosti. Organizujte svoju privatnu proslavu,rođendan ili mozda poslovni sastanak ili neobavezno druženje uz prijatan ambijent Lounge Bara by Casa De Todo.

Naš lounge bar je savršeno mesto za opuštanje i uživanje sa prijateljima ili u romantičnom društvu.

REZERVACIJE
dining tablelounge bar
REZERVACIJE

Tompusi

Uživanje u stilu

Isprobajte naše tompuse i uživajte u ugodnom ambijentu. Sa našom širokom premium ponudom barikiranih konjaka, viskija, burbona i atmosferom koja podstiče uživanje, naš lounge bar je savršeno mesto za opuštanje.  

Vreme je za opuštanje i uživanje u stilu

Pronađite savršenu ravnotežu ukusa

Izdvajamo iz ponude

Finger Food Menu

Casa de Tido Catering je koncipiran na kombinaciji precizno uparenih ukusa Španije. Ručno rezani pršut, sir sa ruzmarinom i tartufima, maslina sa inćunima, extra prirodni patei od voća, samo su neki od mogućih kombinacija.

Casa de Todo Finger Food Plata je zapravo mix ručno rezanih pršuta, ovčijih, plavih i tvrdih sireva, brusketa sa slatkim i slanim pateima i maslina na štapiću. Bazira se na kombinaciji 8 različitih ukusa, a po osobi se broji 10 jedinica.

Ovaj predlog meni-a je namenjen isključivo u svrhe privatnih proslava koje broje 10 ili više osoba, i kao takav, može biti prilagođen Vašim željama i ukusima.

POGLEDAJTE MENI

naše preporuke:

Mare Santo
Pedrosa
Hupmann
Mare Santo Gift
Soko
Stara Pesma
Glenmorangie
Despot
Oliva
La Aurora
REZERVACIJE
Klikom na "Prihvati" dajete saglasnost na skladištenje tkzv. "cookies" na Vašem uređaju u cilju poboljšanja navigacije sajtom, analize korišćenja sajta i poboljšanja naših marketinških aktivnosti. P Politiku privatnosti za više informacija.