EST. 2022. NOVI SAD, RS

Deli Market by Casa de Todo

Španski paketi

Najbolje od Španije na vašoj trpezi! U našem marketu možete pronaći špansku Iberiko prsutu staru 3 i 5 godina kuće Simon&Martin, takođe masline i maslinovo ulje kuće Palacios Gutierrez, zatim ovčiije sireve Vega Sotuelamos kao i premium konzervirane morske plodove proizvođača Los Peperetes.

Veliki izbor sireva

Najbolje od Španije na vašoj trpezi!U našem marketu možete pronaći masline na štapiću sa pikantnom paprikom, masline sa belim lukom i kiselim krastavcima, a takođe i ekstra devičansko nefiltrirano maslinovo ulje "Palacios".

Namazi

Neodoljivi namazi

Upotpunite svoje obroke neodoljivim ukusom namaza od kajsije i crnog tartufa! Ovaj kvalitetan namaz je savršen kao dodatak na tostu ili kao začin za salatu. Ne propustite priliku da isprobate ovaj nezaboravni ukus.

Chokolate

Fantazija u obliku čokolade...

Možeš li da odoliš fantaziji trenutka kada najfinije čokolade dođu u dodir sa tvojim čulom ukusa?
Priuštite sebi ugođaj i otkrijte do sada neistražene čokoladne arome.

chocolate

Premium delikates

Masline vole svi!

Bilo da se jedu kao tapas ili se koriste kao sastojak tradicionalnih jela, masline vole svi. Plod masline vekovima hrani ljudski um, telo i dusu. Kraljevi su pravili skipar od maslinovog drveta, sveštenici koristili ulje pri crkvenim obredima, a maslinova grana je i danas poznata kao simbol mira i časti.

Svrati u Casa De Todo market po visokokvalitetne španske masline sa ukusom inćuna.

Klikom na "Prihvati" dajete saglasnost na skladištenje tkzv. "cookies" na Vašem uređaju u cilju poboljšanja navigacije sajtom, analize korišćenja sajta i poboljšanja naših marketinških aktivnosti. P Politiku privatnosti za više informacija.